Unneberg skole

Unneberg skole

Postadresse: , 3239 Sandefjord

Besøksadresse: Unnebergveien 3, 3239

Telefon: 33 41 73 80

Kontaktperson: Kjersti Nerhus Larsen, 33 41 73 80, 932 64 354, kjersti.nerhus.larsen@sandefjord.kommune.no

Antall produksjoner: 2

  • Alle

En dag på Stokke bygdetun

Kulturarv, Trinn: 5
Alle elever i 5. trinn ønskes velkommen til en  dag på Stokke Bygdetun. Stokke bygdetun ligger vakkert til på Bokemoa i Stokke, og består av flere historiske bygninger.
Elevene får besøke skolestua der de møter skolemester Even Sundby som lar dem få oppleve litt om hvordan skolen var i gamle dager.De møter Solveig Nodland og representanter fra Stokke Husflidslag og lærer å flette slengtau sammem med dem.De får besøke museet på låven der omviser Signe Hultgren møter dem og forteller om gjenstandene og livet på bygdetunet.Forteller Charlotte Øster "dramatiserer" rundt statuen av Signe Kihle i bryggerhuset og Gro Arnesdatter Hansen lærer bort gamle sangleker.
Velkommen til en flott dag på bygdetunet!

Lydforskerne

Musikk, Trinn: 2
Lydforskerne (med forbehold om endringer)
I denne konserten får barna møte de to lydforskerne Vilde og Inga, som spiller fiolin og kontrabass. Lydforskerne elsker å finne nye lyder og lage musikk med dem. De tar barna med inn i en verden full av morsomme, rare, velkjente og nye lyder. Forestillingen er en blanding av musikkinnslag med Vilde&Ingas musikk, presentasjon av instrumentene fiolin og kontrabass, lydforskernes tanker og idéer om musikk og lyd, en lydgjettelek med barna og bruk av dagligdagse gjenstander som instrumenter.

Visjonen med forestillingen er å presentere barn for samtidsmusikk og eksperimentell musikk på en leken måte. Vi ønsker å vekke nysgjerrighet, åpne barnas ører for lydene som hele tiden omgir oss og å gi dem andre musikalske impulser enn de får fra media.
Uttrykksform
Åpne filter