Svelvik ungdomsskole

Svelvik ungdomsskole

Postadresse: Åsgaten 24, 3060 Svelvik

Besøksadresse: Storgata 122, 3060 Svelvik

Telefon: 33 78 04 46

Kontaktperson: Elin Sofie Carlsen, 33780446, 92447656, elin.sofie.carlsen@svelvik.kommune.no

Antall produksjoner: 3

  • Alle

James Bond - GoldenEye

Scenekunst, Trinn: 8-10
 «James Bond» en forestilling produsert av teaterkompaniet Feil Teater.
 «James Bond» er en scenisk adapsjon av den ikoniske filmen Goldeneye. Forestillingen er laget i stilen tegneserieteater - en leken og actionfylt uttrykksform som harselerer med filmens verden. Dette er en forestilling fullspekket av humor, parodiske karakterer og kjente referanser. De fem skuespillerne har ikke med seg noen kostymer eller kulisser på scenen - alt fra motorsykler til pinballmaskiner levendegjøres kun via aktørenes kropper. Og når de i tillegg skal spille ut en to timer lang film på bare 20 minutter blir det klart at dette er en forestilling med et forrykende tempo.
8-trinn i Holmestrand og Larvik får i tillegg workshop i etterkant av forestillingen. Det bes om at det holdes av 2 rom til workshop, slik at klassene kan deles opp i mindre grupper. Gjerne gymsal, aula, treningsrom eller andre store rom som egner seg for bevegelse og lek. 

Besøk på Berger Museum for 8. trinn

Kulturarv, Trinn: 8
Berger museum og Fossekleiva kultursenter holder i dag til i felles lokaler og har et nært samarbeid. På Berger museum formidler vi tekstilindustrihistorie med utgangspunkt i Berger og Fossekleven fabrikker. Her ble det suksessrike Berger-pleddet produsert. Berger er i dag en av Norges best bevarte industrisamfunn.

Holmestrand Aluminiumsmuseum

Kulturarv, Trinn: 9
Museet gjenåpnet i 2019 og har nå en moderne og fremtidsrettet utstilling med fokus på aluminiumproduksjon i både et nasjonalt og globalt perspektiv. Opplegget er todelt, med besøk på Hydro og på Aluminiummuseet.
Uttrykksform
Åpne filter