Tilbake
Skriv ut

James Bond - GoldenEye

«James Bond: GoldenEye» en forestilling produsert av teaterkompaniet Feil Teater.

I en forestilling fullspekket av humor og parodiske karakterer møter vi først spionen James Bond. Forestillingen er laget i stilen tegneserieteater - en leken og actionfylt uttrykksform som harselerer med filmens verden.

«James Bond: GoldenEye» er en scenisk adapsjon av den ikoniske filmen med samme navn. Forestillingen er laget i stilen tegneserieteater, en leken og actionfylt uttrykksform som harselerer med filmens verden. Dette er en forestilling fullspekket av humor, parodiske karakterer og kjente referanser. De fem skuespillerne har ikke med seg noen kostymer eller kulisser på scenen - alt fra motorsykler til pinballmaskiner levendegjøres kun via aktørenes kropper. Og når de i tillegg skal spille ut en to timer lang film på bare 20 minutter blir det klart at dette er en forestilling med et forrykende tempo.


Lærerveiledning

Det er viktig at lærerne er tilstede både under forestillingen og workshopen. I etterkant av besøket kan elevene reflektere fritt rundt hva de har sett og opplevd via http://www.mittiris.com/reflekter/ hvis de ønsker det.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Feil Teater er et teaterkompani bestående av 14 skuespillere fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. I 2016 var Feil Teater på turné med sin egenproduserte forestilling «Første Feil». Høsten 2016 spilte de forestillingen “Tilfellene” som gjestespill på Det Norske Teatret. Samme forestilling ble spilt på turné i samarbeid med Røde Kors i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Sommeren 2017 turnerte Feil Teater med forestillingen “Rinnanbanden”, regissert av Kjell Moberg (Kunstnerisk leder i New International Encounter).
Kompaniet har tidligere vært på turné med Den Kulturelle Skolesekken med forestillingene “James Bond: GoldenEye” og “Alice i Eventyrland” i Nord-Trøndelag. I skoleåret 2017/18 skal kompaniet på flere turneer med både gamle og nye produksjoner.