vestfold

Mobilapp for DKS

Frank Tindvik @ Vestfold // 09.01.17

DKS Vestfold har lansert en mobilapp som skal gjøre det enklere for elevene å holde seg oppdatert på programmet ved deres skole.

Den kulturelle skolesekken Vestfold ga i høst ut en mobilapp for elevene i videregående skole. I denne kan elevene velge sin respektive skole og se hvilke arrangementer som foregår der. DKS ønsker å møte elevenes tilbakemeldinger om mer informasjon og vil med en egen app nå ut til flere på en lett tilgjengelig måte. Lærlingene Marte Stenbakk og Sara Beitz var i høst på lanseringsturné rundt om på de forskjellige videregående skolene i fylket for å informere om den nye appen.

Utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger
- Appen er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra elevene, som ønsker mer informasjon om tidspunkt og hva de skal på når det gjelder arrangementer i regi av DKS. Informasjon finnes flere steder, men når ikke alltid fram til målgruppen elevene. Vi håper derfor at en lett tilgjengelig app kan hjelpe til med å nå ut til flere og gi en påminnelse om det som kommer. Vi tror at gode rammer er med på å gi en bedre opplevelse, sier Torill Sjømæling, ansvarlig rådgiver for DKS i videregående skole Vestfold.

Ved å laste ned app’en DKS Vestfold på Apple App store eller Google Play kan du med enkle grep få informasjon og varsel om det du skal oppleve. 

Konkurranse
Det pågår også en konkurranse i forbindelse med appen, hvor skolen med flest nedlastninger og bruk av appen innen 1. mars 2017 vinner en ekstra konsert eller en teaterforestilling til skolen. På grunn av varierende skolestørrelser regnes det ut prosentdel av elever som laster ned appen.

 

Last ned appen i App Store eller Google play

 

DKS Vestfold har lansert egen mobilapp

DKS Vestfold har lansert egen mobilapp