Vestfold fylkeskommune
Postadresse: Postboks 2163, 3103 TØNSBERG
Besøksadresse: Svend Foynsgt. 9, 3126 Tønsberg
Telefon: 924 57 604, 909 19 432 • kontakt: Anna B Jørgensen (ansvarlig grunnskolen)/ Torill Sjømæling (ansvarlig videregående skole)
• Nettsted: http://vestfold.ksys.no
Scenekunst 2017/18: Feil Teater (Feil Teater )
Produksjonsliste
Program

Scenekunst 2017/18: Feil Teater (Feil Teater )

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg


James Bond - GoldenEye” er en scenisk adapsjon av den kjente filmen fra 1995. Vår versjon “av den fartsfylte fortellingen er laget innen stilen tegneserieteater.
Denne uttrykksformen henter inspirasjon fra tegnefilm og tegneserie, og bringer det til scenen. Det er humor, høyt tempo og parodiske karakterer - og det hele gjøres kun ved hjelp av skuespillernes kropper! Her er det ingen kulisser, så skuespillerne spiller gjerne både dører, pistolløp og eksplosjoner i løpet av et halvt minutt - og det hele blir nærmest en akrobatisk dans. Tegneserieteater er en direkte og underholdende teaterform som passer ypperlig for både barn og voksne!

Varighet: 20 min


“Dypfryst” er en iscenesettelse av Roald Dahls novelle med samme navn. Forestillingen spilles i stilen “objektteater” – en leken og humoristisk stil preget av spennende visuelle virkemidler.
•Det mest typiske kjennetegnet ved objektteaterstilen er at skuespillerne benytter seg av enkle objekter som bidrar til å tilfredsstille publikums fantasi: Et glass kan plutselig forvandles til et sverd, og et brilleetui kan bli en pistol. Ellers er scenen strippet for scenografi; alle scenebildene lager vi med våre egne kropper.

Varighet: 20 minutter

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Feil Teater

Multimedia og vedlegg

Bilder

Feil teater.png
Feil teater.png
Scenekunst
Trinn: VG1 - VG3
Praktisk informasjon
Workshop
Kan kombinere begge, evt workshop
Arrangører
Arrangert av:
Vestfold fylkeskommune